Symfony Croatia Meetup #9

meetup-09

Symfony meetup br. 9 očekuje nas u četvrtak 26.03. u 18:00h u istim prostorijama Sveučilišne knjižnice u Splitu. Ako te zanima Drupal i kakva je njegova prošlost, sadašnjost i budućnost, ovo je pravi meetup za tebe.

Drupal je besplatan, Open Source CMS s jednom od najvećih baza korisnika na svijetu (više od 1.000.000). Ovoga puta, predavač Darko Kantic provest će nas kroz evoluciju Drupala od nastanka 2001. godine, kada je koristio PHP 4 (bez OO svojstava), do njegove budućnosti i intergracije sa Symfonyem.

 

Drupal, Darko Kantic (Oxfam)

Saznajte više o razvoju Drupala i njegovim mogućnostima od našeg predavača s više od 9 godina iskustva na različitim projektima. Zašto je Drupal toliko popularan, kako se razvijao i zašto se ljudi odlučuju upravo za njega, glavna je tema devetog Symfony meetupa.
O predavaču:
Darko Kantic iskusan je IT stručnjak koji razvija Drupal stranice posljednjih 9 godina za veliki broj različitih klijenata: NYSE Euronext, Pfizer, The Open University, France24, La Poste i od nedavno Oxfam International. Iza sebe ima i 15 godina iskustva u web CMS-ovima, specijalizirajući se u Open Source-u i Drupalu od 2006. godine. Aktivan je član Drupal Community-a i voditelj Montpelier i Toulouse Drupal grupa s ciljem osnivanja Drupal udruženja u Hrvatskoj. Kvaliteta i iznimna želja za suradnjom korisnika, glavni su razlozi zašto je izabrao upravo rad s Drupalom.

Raspored

  • 18:00 – Okupljanje
  • 18:10 – Par mudrih riječi organizatora
  • 18:15 – Drupal, Darko Kantic (Oxfam)
  • 19:15 – Druženje i networking

Ukoliko imate predavanje koje bi željeli podjeliti sa ostatkom zajednice javite nam se na email: info@symfony-croatia.org.

Lokacija održavanja: Zapadni dio Sveučilišne knjižnice (vidi mapu desno u sidebaru)

Nakon predavanja, nastavljamo sa neformalnim druženjem u kafiću na Fesbu. Naši dragi sponzori (locastic, SeekandHit, SocialBakers) časte pizzom :)

Potvrdite svoj dolazak na meetup.com.

Vidimo se!

  • Slaven Hrkac

    Hoce biti streaming?