Symfony Croatia Meetup #7

meetup-07

Pozdrav Simfonisti!

Ispred nas je sedmo (lucky seven) po redu okupljanje i očekuju nas dva zanimljiva predavanja. Meetup će se održati na standardnoj lokaciji u Sveučilišnoj knjižinici Split, u srijedu 17.12. u 18h.


Prvo predavanje bit će introduction u SCRUM (ne scum), agilnu metodu razvoja nastalu u Japanu sredinom 80tih, dok će drugo predavanje biti na temu software arhitekture za importanje, obradu i rad s većim obujmom podataka na primjeru SeekandHit/Socialbakers Ad Analytics platforme.

 

SCRUM metodologija, Andrej Boboš (Social Bakers)

Što je Scrum i kako ga pravilno primijeniti u Vašem timu? Kroz primjere našeg predavača s višegodišnjim iskustvom u provedbi SCRUM-a u praksi, saznajte zašto se ova metodologija danas koristi u cijelom svijetu, od razvoja softwarea, preko sveučilišta do automobilske industrije.
O predavaču: Andrej trenutačno radi kao SCRUM Master u Socialbakers/SeekandHit, koji se bavi razvojem softvera za analitiku na društvenim mrežama. Prije Socialbakersa, Andrej je bio suosnivač startupa Socialbrando koji je poslije uspješne akvizicije integriran u Socialbakers.

 

Software arhitektura, Stipe Kotarac (SocialBakers)

Kroz software arhitekturu za importanje, obradu i rad s većim obujmom podataka, pokazat će se distribuiranost, storage i layering na primjeru SeekandHit/Socialbakers Ad Analytics platforme.
O predavaču: Stipe trenutačno radi kao Software Developer u Socialbakers/SeekandHit zadužen za front end arhitekturu u timovima koji rade na razvoju proizvoda za upravljanje i analitiku na oglasnim platformama. Prije Socialbakersa, Stipe je radio u Societe Generale grupaciji.

Raspored

  • 18:00 – Okupljanje
  • 18:10 – Par mudrih riječi organizatora
  • 18:15 – SCRUM metodologija – Andrej Boboš (SocialBakers)
  • 19:00 – kratka pauza
  • 19:10 – Software arhitektura, Stipe Kotarac (SocialBakers)
  • 20:00 – Druženje i networking

Ukoliko imate predavanje koje bi željeli podjeliti sa ostatkom zajednice javite nam se na email: info@symfony-croatia.org.

Lokacija održavanja: Zapadni dio Sveučilišne knjižnice (vidi mapu desno u sidebaru)

Nakon predavanja, nastavljamo sa neformalnim druženjem u kafiću na Fesbu. Naši dragi sponzori (locastic, SeekandHit, SocialBakers) časte pizzom :)

Potvrdite svoj dolazak na meetup.com.

Vidimo se!