Najava SFUGCRO Meetup #5

meetup-06

Meetup po meetup stigli smo do broja 5. Zadnjeg prije ljetne pauze sa predavanjima. Tokom ljeta ćemo se također družiti ali na malo neformalniji način.

U četvrtak 26.06 će se održati peti po redu Symfony Croatia Meetup. Ovo je posljednji meetup prije ljetne pauze koja će trajati do devetog mjeseca (dva mjeseca pauze). Tokom ljeta ćemo se družiti ali bez predavanja uz pivu, sok, more…. Detaljnije vas obavjestimo putem Meetup.com i nase web stranice

Raspored:

  • 18:00 – Okupljanje
  • 18:10 – Par mudrih riječi organizatora
  • 18:15 - Service Oriented Architecture - Zdenko Gradecak, SocialBakers/SeekandHit
    Što je SOA i kako je implementirana u Symfony frameworku, koje su prednosti organizacije koda u servise, te primjeri kako koristiti i organizirati kod pomoću servisa.
  • 19:00 – kratka pauza
  • 19:10 – PhpSummerCamp – Antonio Perić-Mažar, locastic
    Kako je meni osobno bilo na Summer Campu, što sam naučio, što mi se svidjelo …. Ukratko zašto mislim da bi trebali otići na PHPSummerCamp u Rovinj.

 

Lokacija održavanja: Zapadni dio Sveučilišne knjižnice (vidi mapu desno u sidebaru)

Nakon predavanja, nastavljamo sa neformalnim druženjem u kafiću na Fesbu. Naši dragi sponzori (locastic, SeekandHit, SocialBakers) časte pizzom :)

Potvrdite svoj dolazak na meetup.com.

Vidimo se!

 

Svi zainteresirani za PHPSummerCamp a koji ne mogu doći na SFUGCRO meetup javite se na info@symfony-croatia.org za dodatni popust koji smo dobili od organizatora.